Viinikauppa

Laaja tarjonta edullisin hinnoin

Wineserver viinikauppa tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita viinejä edullisesti. Valttinamme ovat nopeat ja markkinoiden edullisimmat toimitukset. Viinit voit noutaa itse Tallinnan varastolta tai saat ne toimitettuna suoraan kotiovellesi. Toimimme yhteistyössä Professionals in Winen (Compet Oy:n) ja suuren hollantilaisen viinitukkurin Goessens Wijnimport BV:n (www.goessens.com) kanssa. Erittäin arvostettu hollantilainen yhteistyökumppanimme on toiminut viinitukkurina jo yli 50 vuotta.

Viinivalikoima

Perusvalikoimaamme olemme keränneet reilun 200 viinin valikoiman, jonka hinnaston löydät tästä.

Koko valikoima kattaa yli 3000 viiniä, jotka ovat kaikki tilattavissa kauttamme: WinePRO_2017_kuvasto.

Viinin tilaaminen ja maksaminen

Tilauksen teko onnistuu helpoiten täyttämällä lomake ja siihen haluamasi viinit tai voit ladata omalle koneellesi tilauslomakkeen Wineserver tilauslomake, johon voit täyttää yhteystietosi ja viinien pullomäärät. Palauta lista sen jälkeen meille takaisin sähköpostitse: viinikauppa@wineserver.fi

Viinit myydään kokonaisina laatikkoina. Pakkaus sarakkeesta löydät yhden laatikon sisältämän pullomäärän. Tilauksen jälkeen saat meiltä laskun, joka tulee maksaa ennen toimitusta. Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa toimitustapa – Matkustajatuonti tai Etäosto.

Yrityksille viinit laskutetaan ilman arvonlisäveroa, yksityishenkilöiltä veloitetaan arvonlisävero, joka Virossa on tällä hetkellä 20 %. Etäostosta saat kaksi erillistä laskua, Backstrong Ou Virosta laskuttaa viinit ja Suomesta veroedustajalta saat laskun alkoholin valmisteveroista ja rahdista.

Viinin tilaajan ja vastaanottajan tulee olla täysi-ikäisiä. Ikä tarkistetaan viinien luovutuksen yhteydessä.

Viinin noutaminen

Voit noutaa tilauksen Tallinnan varastosta sovittuna päivinä. Viinit noudettavissa noin viikon kuluttua tilauksesta. Noutopisteen osoite: Vinare Logistika, Körtsi tee 3 (www.vinare.ee). Avoinna ma-su klo 10-18.

Viinikauppa viinivarastoSatamasta lähdetään ajamaan kohti Tarton moottoritietä Tallinnan lentokentän ohi. Kannattaa käyttää auton tai puhelimen navigaattoria niin perille löytää helposti. Varaston seinässä lukee NTG suurilla kirjaimilla ja vasemmassa päädyssä on Vinaren toimisto jonne ilmoittaudutaan ja viinit vastaanotetaan lastauslaiturilta 1.

Matkustajatuontina omaan käyttöön tai juhlia varten on sallittua tuoda rajattomasti alkoholia. Tullin ohjetaso viineille on tällä hetkellä 120 pulloa. (www.tulli.fi).

Toimitus kotiin

Etäostossa viinit toimitetaan sinulle kotiin. Tehdessäsi viinin etäoston, valtuutat suomalaisen Compet Oy:n toimimaan veroedustajana. Etäostossa vastuu maksetuista veroista on viimekädessä tilaavalla asiakkaalla. Toimituksen yhteydessä saat meiltä kuitin, joka todistaa verot maksetuiksi. Toimitus pääkaupunkiseudulle on 3€/pullo (sisältäen alkoholin valmisteveron ja kuljetusmaksun) ja käsittelykulu 20€/tilaus. Muualle Suomeen toimitus voidaan tehdä esim. Matkahuollon kautta erillisen tarjouksen mukaan.

Viinien maistaminen ennen tilausta

Viiniklubimme järjestää kerran kuussa maistelutilaisuuksia, joissa on mahdollista päästä tutustumaan päivän teeman mukaisiin viineihin. Tilaa uutiskirje tästä:

TILAA UUTISKIRJE:

Please wait...

Kiitos tilauksesta!