Viiniklubi 15.8.2024 Viininmaistelun perusteet

45,00

Syksyn aluksi pidämme viinikoulutuksen viininmaistelun perusteista. Kaikille avoin tilaisuus sopii etenkin kaikille uusille viiniharrastajille.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): viininmaistelu Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Viininmaistelun perusteet

Syksyn aluksi pidämme viinikoulutuksen viininmaistelun perusteista. Tilaisuus sopii etenkin kaikille uusille viiniharrastajille ja viiniklubilaisille.

Illan aikana opetellaan miten viinejä maistellaan ja mitä kaikkia havaintoja niistä tulisi pystyä tekemään, ja mitä nämä havainnot merkitsevät viinissä (valmistus, ilmasto, ikä jne.).

Maisteltavat viinit ovat tyyliltään erilaisia ja opettelemme tunnistamaan niiden eroja (sokeri, hapot, tanniinit, alkoholi jne.).

 

Paikka: Classic Wine Cellars, Eteläesplanadi 20, 00130 Helsinki

Aika: 15.8.2024 klo 18

 

Yleistä viiniklubin tilaisuuksista

  • Tilaisuuteen ilmoittaudutaan ostamalla lippu verkkokaupasta. Samalla kertaa voit ostaa useamman lipun ja useampaan tilaisuuteen.
  • Rekisteröitymällä verkkokauppaan tietosi säilyvät seuraavaan kertaan ja lippujen osto helpottuu.
  • Maksu tapahtuu oston yhteydessä joko luottokortilla tai oman verkkopankkisi kautta tilisiirtona. Maksun tiedot saat myös sähköpostiisi. Molemmat maksutavat ovat testattuja ja turvallisia.
  • Ostaessasi useampia lippuja voit mainita muiden osallistujien nimet tilauksen kommenttikentässä. Näin osaamme kohdistaa mahdolliset tiedustelut ja peruutukset.
  • Usein tilaisuudet kestävät 2 tuntia, mutta saattavat kestää hieman pidempäänkin riippuen kuinka paljon illan viinit herättävät keskustelua ja kysymyksiä.
  • Ikäraja: 18 v. Ikä pystyttävä todistamaan pyydettäessä.
  • Peruutukset 48 tuntia ennen tilaisuutta. Maksu hyvitetään tai osallistuminen voidaan siirtää tulevaan tilaisuuteen. Korona-aikana myös samana päivänä tulleet peruutukset hyvitetään.
  • Jos tilaisuuteen ei ole riittävästi osallistujia, se perutaan tai siirretään toiseen ajankohtaan. Päätökset tehdään n. viikkoa ennen tilaisuutta, eli kannattaa ajoissa ilmoittautua tilaisuuksiin niin emme turhaa peru niitä.
×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me