Pearly Bay Beach Party 10.6.2010

Picture 820

Arvid Nordquist oli kutsunut viiniklubimme Pearly Bay Beach Partyyn juhlimaan uuden Pearly Bay hanapakkauksen lanseerausta. Ulkosalla meidän ei tarvinnut palella vaan juhlat järjestettiin sisätiloissa lämpimässä beach volley hallissa upealla valkoisella hiekalla. Hiekka muuten on Saksassa valmistettua pyöristettyä kvartsihiekkaa johon on sekoitettu öljyä. Se tuntui oikein mukavalta paljaiden jalkojen alla, ei tarttunut eikä pölynnyt.

Salmisaaren liikuntakeskuksen ympäristö on vielä hieman keskeneräinen, mutta sisällä tilat näyttivät todella hyviltä ja tarjolla on kaikenlaista aktiviteettia. Bileet olivat toisen kerroksen beach volley hallissa ja vieressä ainakin oli korkea kiipeilyseinä, mutta me pysyimme tukevasti hiekalla. Paikalla oli jo heti alussa paljon porukkaa ja lämmin tunnelma. Siihen varmaan osalta vaikutti Jyväskylästä asti saapunut bussilasti innokasta bilekansaa.

Picture 787

 

 Picture 803

 

Juomana oikeutetusti olivat Pearly Bay viinit, joista loihdittiin myös erittäin maistuvia ja mukavan kesäisiä drinkkejä. Ja hyvät olivat myös ruokatarjoilut.

Picture 793_1

 

Pearly Bayn viinintekijän luonnehdinta viineistä sopii mielestäni oikein hyvin kuvaamaan näitä: Nomonde Kubheka : ”Pearly Bay wines are about sunshine, blue skies, fun and laughter all around. The uncomplicated, easy-drinking, fruit-driven wines support this easy-going nature.”

Eli vapaasti suomennettuna: Pearly Bayn viinit ovat auringopaistetta, sinistä taivasta, iloa ja naurua ympäriinsä. Helppous, ja hedelmäisyys tukevat tätä mutkatonta luonnetta.

Picture 821

 

Pearly Bay Cape White on Chenin Blancin ja Colombarin sekoitus. Raikas, kuiva, kevyt ja edullinen valkoviini. Chenin Blanc ja Colombar ovatkin Etelä-Afrikan yleisimmät valkoiset lajikkeet.

Cape Rosessa käytetyt rypäleet ovat Chenin Blanc, Colombard, Cinsault, Pinotage ja Merlot. Se on puolikuiva ja raikas roseviini, jonka maussa on mukana punaisia marjoja, mansikkaa ja vadelmia. Pinotage on Etelä-Afrikan oma punainen lajike, joka on Pinot Noir ja Cinsault lajikkeiden risteytys vuodelta 1925. Etelä-Afrikkalaiset muuten kirjoittavat Cinsault rypäleen nimen ilman l-kirjainta, eli Cinsaut. Eli sama rypäle on kyseessä vaikka etiketissä nimi näyttäisikin erikoiselta.

Cape Red punaviini on Ruby Cabernet, Cinsault ja Pinotage sekoitus. Täyteläisempi tammeton viini, jossa on paljon hedelmäisyyttä. Viinit ovat edullisia ja sopii arkiseen kulutukseen ruoan kanssa ja myös pelkältään. Kaikki viinit ovat tarkoitettu nuorena juotaviksi.

Muitakin viinejä toki löytyy ja myös sekä valkoista että rosé kuohuviiniä. Viineihin voi käydä tutustumassa Pearly Bayn sivuilla http://www.pearlybaywine.com/ sekä Arvid Nordquistin sivuilta http://www.arvidnordquist.fi/Valikoima-1226.aspx. Rosekuohuviiniin viiniklubimme pääsikin jo talvella tutustumaan. Tapasin myös Arvid Nordquistin edustajan Ruotsista ja hänen mukaan valikoimaan on tulossa uusia mielenkiintoisia keskihintaisia viinejä. Toivottavasti pääsemme tutustumaan näihin kesälomien jälkeen.

Beachpartyt eivät ole beachpartyt ilman limbokilpailua. Muitakin ranta-aiheisia kilpailuja oli tarjolla, mutta mitaleilta karsiuduttiin täpärästi.

Picture 848

Musiikista vastasi akustinen duo ja tunnelma oli koko illan todella hyvä. Viihdyimmekin siellä loppuun asti. Oli todella kiva tapahtuma ja hyvät järjestelyt.

 Picture 815

Lisää kuvia löytyy Facebookista ja sinne kannattaa muutenkin liittyä mukaan niin saa tietoa tulevista tapahtumista ja eduista.

facebook97x30

Jos et käytä Facebookia niin toki voit ilmoittautua postituslistalle täyttämällä tästä kaavake  ja viestiksi riittää sana postituslistalle. Toki muutakin palautetta saa laittaa.

Related Posts

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me