French Wine Scholar

Ranskan viinikurssi 24.1-25.4.2022.

French Wine Scholar pinssi

Wineserver on virallinen French Wine Scholar -tutkinnon kouluttaja Suomessa. Viinimaana Ranska on tärkein ja arvostetuin ja kaikkien viiniharrastajien ja etenkin viinien parissa työskentelevien tulisi tuntea ranskalaiset viinit. Kurssi antaa myös paremmat lähtökohdat WSET 3 tai WSET Diploma viinikursseille.

Kurssi tarjoaa kattavimman ja ajankohtaisimman tiedon Ranskan viineistä. Kurssille saamme juuri päivitetyn joulukuussa 2021 julkaistavan oppikirjan. Kattava yli 300-sivuinen englanninkielinen oppikirja käsittelee Ranskan viinialueet: Alsace, Champagne, Bourgogne, Beaujolais, Jura, Savoie, Loire, Bordeaux, Southwest, Languedoc, Roussillon, Rhône, Provence, Corsica sisältäen tietoa kasvuympäristöstä, historiasta ja viinin valmistuksesta. Lisäksi sinulla on pääsy Wine Scholar Guildin verkkokurssiin.

Ilmoittautumiset 15.12 mennessä.

Opintopäivät ovat:

  • 24.1 Foundation / Alsace / Champagne
  • 7.2 Bourgogne / Beaujolais / Jura
  • 28.2 Loire / Bordeaux / Southwest
  • 21.3 Languedoc / Roussillon / Rhône
  • 4.4 Provence / Corsica / Savoie
  • 25.4 Exam

Opintopäivät alkavat klo 17:30 ja päättyvät klo 20-21. Paikkana on Classic Wine Cellars, Eteläesplanadi 20, 00100 Helsinki. Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia.

Tunnukset Wine Scholar Guildin verkkosivujen opintomateriaaliin ovat voimassa vuoden ajan. Koulupäivien suurin painopiste viinien maistelussa ja analysoinnissa. Kurssikirja ja tentti on englanniksi. Kurssi päätteeksi on 100 kysymyksen monivalintakoe, joka kestää yhden tunnin. Kokeen läpäisseet saavat pinssin, diplomin sekä tittelin French Wine Scholar (FWS).

Kurssin kokonaishinta: 890 €

Ilmoittautuminen FWS viinikurssille!
French Wine Schoar kirja
French Wine Scholar sivusto
Ilmoittautuminen FWS viinikurssille!