fbpx

Yhteistyö

Yhtiösi ja Wineserver

Wineserver tekee yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa. Suomen kokoisilla markkinoilla ei kaikkea kannata ryhtyä tekemään itse. Meiltä löytyy jo valmiiksi viineistä kiinnostuneita asiakkaita, tilat ja mediat. Olemme kiinnostuneet kuulemaan uusista tuotteista, ravintoloista, viinimatkoista sekä harrastusta tukevista tarvikkeista. Alla on muutamia ehdotuksia mitä kaikkea voit kanssamme tehdä.

Maahantuojat

Wineserver yhdistää maahantuojan ja viinin kuluttajan. Otamme mielellämme vastaan viinin maahantuojia esittelemään ja maistattamaan viinejään viinikerhollemme. Tilaisuuksissa maistelemme ja arvioimme viinejä ja samalla opimme lisää viineistä. Tilaisuuksista lisätään kuvia ja tarinoita blogiin sekä Facebook sivuillemme. Otan myös vastaan yksittäisiä pulloja, joita maistelemme ja arvioimme sopivan teeman yhteydessä.

Voin myös järjestää viininmaistelu- ja koulutustilaisuuksia asiakasryhmillenne. Wineserver on sekä alv- että ennakonperintärekisterissä.

Viinintekijävierailut

Viinintekijät ovat erittäin tulleita pitämään meille tasting tilaisuuksia ja kertomaan omista viineistään. Minä hoidan kaikki tilavuokriin liittyvät kustannukset osallistumismaksuilla, eli varsinkin pienempien viinitalojen esittelylle tämä on teille mainio media. Päämiehenne pääsee tapaamaan innostuneita suomalaisia viinien ystäviä perinteisten pressitilaisuuksien vastapainoksi. Myös muutakin ohjelmaa voidaan järjestää. Lisäksi voitte järjestää samoissa tiloissa ennen viiniklubin tastingiä tilaisuuden omalle kohderyhmällenne.

Ravintolat

Ruoka ja viini kulkevat käsi kädessä ja usein minua pyydetään järjestämään tastingejä, joissa tarjolla olisi myös ruokaa. Mielestäni paras tapa on tulla maistelemaan viinejä ja ruokia ravintolaan. Yhden ruokalajin kanssa kokeilemme useampia viinejä, ja mahdollisesti ravintolakin hyötyy löytäessään listaltaan toimivia yhdistelmiä. Viiniklubin lisäksi järjestän paljon myös yksityistilaisuuksia ja niitä voidaan järjestää tiloissanne ja myös teidän asiakkaillenne.

Bloggaajat ja Lehdistö

Viinibloggaajat ja muut lifestyle bloggaajat, sekä tietenkin toimittajat, ovat tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme ja tekemään juttuja. Tai jos tarvitsette artikkeliinne kommentteja tai haastatteluja, olen mielelläni käytettävissä.

Viinikirjat ja Viinitarvikkeet

Voimme kirjoittaa arvosteluja uusista viinikirjoista ja -tarvikkeista. Wineserver toimii myös viinitarvikkeiden agentuurina.

Mainostajat ja Kannattajajäsenet

Tukeaksenne kerhojemme toimintaa sivuilta ja uutiskirjeestä on mahdollista ostaa mainostilaa tai liittyä viiniklubin kannattajajäseneksi.

Viiniklubit

Mahdollisuus yhteistyöhön suurempien tapahtumien järjestämiseksi sekä apua omien tilaisuuksien järjestämiseen, nettisivuihin ja sosiaaliseen mediaan.

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me