Wine Academy viinikoulu

Viinikoulutuksia harrastajille ja alan ammattilaisille. Tarjolla WSET:n ja Wine Scholar Guildin viinikurssit sekä yksityistilaisuuksia polttareista firman juhliin. Ota yhteyttä niin löydämme sinulle sopivan viinikurssin!

Viinin maistamisen oppii parhaiten, kun sen tekee ohjatusti ryhmässä ja vertailtavana on useampaa viiniä kerralla.

WSET

Wine & Spirit Education Trust (WSET) on viinien ja alkoholien suurin maailmanlaajuinen kouluttaja. Lukukaudella 2018/2019 WSET tutkintoja opiskeli 100 000 henkeä ympäri maailman ja kursseja on tarjolla yli 75 eri maassa. WSET kurssit ovat erittäin arvostettuja ja hyvin tunnettuja maailmalla.

Wineserver Wine Academy on virallinen WSET:n (Wine and Spirit Education Trust) viinikoulutusten järjestäjä (WSET Approved Programme Provider).

Tarjolla on seuraavat WSET viinikurssit:

WSET Level 1 Award in Wines

WSET Level 2 Award in Wines

WSET Level 3 Award in Wines

Tarjolla on seuraavat WSET Väkevien juomien kurssit:

WSET Level 1 Award in Spirits

WSET Level 2 Award in Spirits

Ensimmäisen tason WSET kurssi sopii ihan kaikille viineistä kiinnostuneille. Olit sitten vasta aloittamassa viineihin tutustumista tai jo jonkin aikaa viinejä harrastanut. Kurssilla tutustutuaan viinin valmistukseen, viinin maistamiseen ja arviointiin, yleisimpiin rypälelajikkeisiin, viinin tarjoiluun ja varastointiin, sekä ruoan ja viinin yhdistämiseen. Toisen tason WSET kurssilla perehdytään syvemmin eri viinialueisiin ja niissä tuotetuihin viineihin. Kurssille ei ole pääsyvaatimuksia ja kaikki viiniharrastajat ja viinien parissa työskentelevät ovat tervetulleita osallistumaan. Kolmannella WSET tasolla paneudutaan vielä syvemmin viinin valmistukseen, rypälelajikkeisiin ja viinialueisiin. Kurssilla opitaan analysoimaan viinin tyyliin, laatuun ja hintaan vaikuttavia seikkoja. Kurssille pääsyvaatimuksena on WSET Level 2 Award in Wines tai vastaava koulutus.

Tutustu kursseihin tarkemmin WSET-sivuiltamme.

Wine Scholar Guild

Wine Scholar Guild on kansainvälinen viinikoulutusten tarjoaja. Valikoimasta löytyy Ranskan, Italian ja Espanjan viinien tutkinnot, alkeistason Italiakurssi IWS Prep, sekä Master tason kursseja kuuluisimmilta viinialueilta.

Wineserver Wine Academy on Wine Scholar Guild tutkintojen virallinen kouluttaja.

Wine Scholar Guild kurssivalikoima:

IWS Prep

Italian Wine Scholar

French Wine Scholar

Spanish Wine Scholar

Wine Scholar kurssien opintomateriaalit ovat kattavia ja ajankohtaisia. Englanninkielisessä kirjassa käsitellään kaikki maan viinialueet, niiden historiaa, kasvuympäristöä sekä viininvalmistusta. Tunnukset Wine Scholar Guildin verkkosivujen opintomateriaaliin ovat voimassa vuoden ajan. Koulupäivien suurin painopiste viinien maistelussa ja analysoinnissa. Kurssikirja ja tentti on englanniksi. Kurssi päätteeksi on 100 kysymyksen monivalintakoe, joka kestää yhden tunnin. Kokeen läpäisseet saavat pinssin, diplomin sekä tittelin Italian Wine Scholar (IWS), French Wine Scholar (FWS) tai Spanish Wine Scholar (SWS).

Tutustu tarkemmin: Italian Wine Scholar, French Wine Scholar tai Spanish Wine Scholar

California Wine Institute

Wineserver on California Wine Instituten virallinen koulutuspartneri Suomessa. Tulossa on neljä eritasoista koulutusohjelmaa, joista ensimmäiset ovat nyt tarjolla. Kurssimateriaali opiskellaan itsenäisesti verkossa. Sen jälkeen pääset osallistumaan Helsingissä järjestettävään ohjattuun viininmaisteluun, jossa maistamme kurssiin sisältyviä kalifornialaisia viinejä.

Tutustu Tarkemmin: Capstone California Wine Certification

Viinikoulutukset ravintoloille

Tarjolla edullinen ja tehokas kolmen koulutuskerran paketti ravintolan henkilöstölle.

Kun työntekijät ovat ammattitaitoisempia, tehokkaampia, sitoutuneempia, innokkaampia ja itsevarmempia, on heidän helpompi suositella viinejä, tehdä lisämyyntiä ja myydä arvokkaampia viinejä. Samalla asiakkaat saavat parempaa palvelua ja asiakastyytyväisyys paranee. Viinin suosittelulla ja oikeanlaisella käsittelyllä pystytään myös vähentämään hävikkiä.

Koulutuksessa opiskeltavia asioita ovat viinin maistaminen ja arviointi. Viinin alkuperän, valmistusmenetelmien ja iän vaikutus viinin makuun. Viinin ja ruoan yhdistämisen teoria. Viinien käsittely ja tarjoilu ravintolaympäristössä. Koulutukset räätälöidään ravintolan teeman, menun ja viinivalikoiman mukaan. Pyydä tarjous tästä.

Oma viinitasting

Wineserver järjestää viininmaistelua myös yksityistilaisuuksina. Viinitasting on suosittu ohjelmanumero tiimipäiviin, asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin, polttareihin ja kaikenlaisiin juhliin. Lue lisää ja pyydä tarjous.

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me