Oma viinitasting

Wineserver järjestää viininmaistelua myös yksityistilaisuuksina

Viinitasting on suosittu ohjelmanumero tiimipäiviin, asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin, polttareihin ja kaikenlaisiin juhliin. Tilaisuus voidaan pitää etänä, teidän tiloissanne, tai viinikellarilla Helsingin keskustassa.

Teemme ryhmille myös räätälöityjä viinimatkoja eri viinialueille. Viinimatkoista löytyy enemmän tietoa Winetravel.fi sivustolta.

viinitasting

Classic Wine Cellars

Viinikellarimme on loistavalla sijainnilla Helsingin keskustassa osoitteessa Eteläesplanadi 20. Tilaan mahtuu n. 30 henkeä. Tastining lopullinen hinta muodostuu ryhmän koon ja maisteltavien viinien mukaan. Useimmat teemat saadaan järjestettyä tällä hinnalla:

Viininmaistelutilaisuus viinikellarilla 600 € +alv.24%

1-12 henkilöä

Lisähenkilöt 35€ +alv.24%

Sisältää viiden viinin ohjatun maistelun teeman mukaan

Arvokkaammat viinit kuten samppanjat ja ruokatarjoilut lisäävät hieman hintaa

Lopullinen hinta ilmoitetaan tarjouksessa

Pyydä tarjous! 

Viinikurssin hinta-arviota varten tarvitsen tietää ryhmän koon, missä tilaisuus pidetään, sekä tastingin teeman ja tilaisuuden ajankohdan mikäli sellaiset on jo päätetty.

Alla on muutama suosittu esimerkki teemaksi, mutta sisällön voi myös räätälöidä teidän toiveiden mukaan. Ensikertalaisille suosittelen aiheeksi Viinien maistaminen ja yleisimmät lajikkeet. Tilaisuudessa käymme läpi miten viinejä maistellaan ja mitä kaikki havaintoja niistä tulisi tehdä, ja mitä nämä havainnot merkitsevät esim. ilmastoon, viinin ikään, tai valmistusmenetelmään liittyen.

Viinikurssit esimerkkejä:

Viinin maistaminen ja yleisimmät lajikkeet, Kuohuviinit ja samppanjat, Luomuviini, Viini ja Juusto, Viini ja Suklaa, Sherry, Jälkiruokaviinit, Erilaiset maaperät

Maateemat: Italia, Ranska, Espanja, USA, Chile, Australia, Etelä-Afrikka, Argentiina, Uusi-Seelanti

Väkevät juomat: Viski, Konjakki, Rommi, Tequila

Finnish Spirits and Liqueurs, jossa maistellaan Suomen kuuluisia tisleitä ja liköörejä, sopii ulkomaisille ryhmille.

Cocktailkoulu, jossa opit tekemään klassikkococktaileja ja käyttämään eri baaritekniikoita.

Etäviinitasting

Asiakas tilaa teeman mukaiset viinit tilataan etukäteen Alkosta. Viinit maistellaan sitten yhdessä videoyhteyden avulla (esim. Zoom). Tastingin kustannus on 200€ +alv. 24% sekä maisteltavat viinit.

Viinitasting omissa tiloissa

Viinitastingin voi pitää myös yrityksen omissa tiloissa tai vuokratussa juhlatilassa. Viinit tilataan etukäteen valmiiksi ja saavun paikalle pitämään koulutuksen ja ohjatun maistelun. Koulutuksen kustannus on 350€ +alv. 24% sekä maisteltavat viinit ja mahdollinen lasivuokra.

Lähetä
×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me