Wineserver

Viinikurssit, viininmaistelut, viinimatkat – Wineserver ohjaa sinut viinien maailmaan.

WSET viinitutkinnot

Wineserver Wine Academy on virallinen WSET viinikurssien järjestäjä Suomessa. Kurssit sopivat niin harrastajille kuin ammattilaisillekin tai ammattilaiseksi haluaville. Katso lisää WSET tutkinnoista sivulta: wineserver.fi/wset

Järjestä oma viinitasting työntekijöillesi, asiakkaillesi tai ystävillesi.

Wineserver järjestää viinitastingeja ja viinikoulutusta yksityistilaisuuksina edullisesti tiimipäiviin, juhliin, asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin, polttareihin, tai muuten vaan illanviettoon ja nautiskeluun ammattitaidolla ja usean vuoden kokemuksella. Käytössä on kaksi viinikellaria Helsingin keskustassa tai tilaisuus voidaan järjestää myös asiakkaan tiloissa tai ravintolassa. Pyydä tarjous tästä!

Liity Viiniklubiin!

wineserver viinimatka

Viiniklubi kokoaa viiniharrastajat maistelemaan viinejä yhdessä ja oppimaan niistä. Yhdessä pääsemme maistelemaan ja vertailemaan useampia viinejä kerralla. Wineserver tekee yhteistyötä lukuisien maahantuojien kanssa ja usein meillä onkin maahantuojan edustaja tai viinintekijä paikalla kertomassa maisteltavien viinien taustoista. Olemme erittäin aktiivinen ja nuorekas viiniklubi ja tilaisuuksia järjestetään vähintään kerran kuukaudessa viinikellarissa Helsingin keskustassa. Liity postituslistalle niin saat tiedot tulevista tilaisuuksistamme uutiskirjeessä.

Lähde mukaan upealle viinimatkalle!

Wineserverin viinimatka löytyvt nykyään WineTravel.fi sivuilta. Viinimatkoilla pääset maistelemaan viinejä niiden syntysijoille. Kun matkat ja vierailut on jo mietitty valmiiksi, ei sinun tarvitse muuta kuin nauttia.

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me