Tomi Naarvala

DipWSET, MBA, Master of Wine Student

Certified WSET Wine and Spirit Educator, Wine Scholar Guild Educator

Viinimestari, Baarimestari

French Wine Scholar, Italian Wine Scholar, Spanish Wine Scholar

Olen viinikouluttaja ja toimin oppaana viinimatkoilla. Opiskelen myös parhaillaan Master of Wine tutkintoa. Viinit ovat lähellä sydäntäni. Wineserver viinipalvelu on saanut alkunsa omista tarpeistani – halusta päästä oppimaan lisää viineistä, maistelemaan ja vertailemaan niitä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa, sekä vierailla maailmankuuluilla viinialueilla. Wineserver perustettiin vuonna 2009 ja tarkoituksena on edistää suomalaista viinikulttuuria kokonaisuudessaan ja jatkaa tutustumista viinien kiehtovaan maailmaan.

Viinikoulutukset pidän ammattitaidolla ja usean vuoden kokemuksella. Olen virallinen WSET (Wine and Spirit Education Trust), sekä Wine Scholar Guild kurssien opettaja. Kouluttamieni tutkintojen lisäksi olen suorittanut lukuisia muitakin tutkintoja ja kursseja, niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja olen vieraillut useilla Euroopan viinialueilla.

Viinimatkoillani pääset maistelemaan viinejä niiden syntysijoille ja koet aidosti paikallisen viinikulttuurin. Kun matkat ja vierailut on mietitty valmiiksi, ei sinun tarvitse muuta kuin nauttia. Vetämäni viinimatkat ovat tarkkaan suunniteltuja matkatoimiston kanssa niin, että viinialueesta saa mahdollisimman monipuolisen ja kattavan kuvan. Viinikouluttajan seurassa matkoilla myös oppii paljon viinin valmistuksesta. Samanlaisiin tilavierailuihin ja viininmaisteluihin ei tavallisilla turisteilla useinkaan ole mahdollisuutta. Viinimatkat löytyvät omilta WineTravel.fi -sivuilta.

Erilaiset tutkinnot ja kilpailut pitävät opiskelumotivaatiota yllä ja samalla menestystäkin on kertynyt. Muutaman kerran olen osallistunut Ranskassa järjestettäviin sokkomaistelun MM-kilpailuihin ja olen vuoden 2016 Grand Champagne Challenge voittaja. Olen myös tuomarina Vuoden Viinit -kilpailussa.

Wineserver viiniklubi jatkaa toimintaansa entiseen malliin, tai jopa parempana ja ammattitaitoisempana, mutta kuitenkin rennolla ja innostuneella otteella. Yhteistyö eri tahojen kanssa on mahdollista ja muutkin yhteydenotot ovat tervetulleita.

Terveisin,

Tomi Naarvala, DipWSET, FWS, SWS, IWS

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me