Spanish Wine Scholar

Espanjan viinikurssi

Seuraava kurssi alkaa 26.9.2023

Wineserver on virallinen Spanish Wine Scholar -tutkinnon kouluttaja Suomessa. Viinimaana Espanja on kiehtova ja tarjoaa varmasti jokaiselle viininystävälle jotakin. Espanjan viinikurssikirjassa käsitellään koko Espanjan maantiedettä ja historiaa, sekä myös jokaisen viinialueen historiaa ja kulttuuria. Espanjalla on pitkä viininvalmistuksen historia ja tänä päivänä tuotetaan hyvin erityylisiä viinejä – Raikkaan hapokkaita ja mineraalisia valkoviinejä Galiciasta, usein hieman pirskahtelevaa Txacolia Baskimaasta, täyteläistä Ribeira del Dueroa, Sherryä, Cavaa, Moscatelia jne. Unohtamatta perinteistä Riojaa, joka sekin on viinialueena kokenut paljon muutoksia viime vuosina.

Opintopäivät ovat:

26.9 Foundation / Green Spain / Duero River Valley

10.10 La Rioja / Ebro River Valley

24.10 Cataluña / Meseta

7.11 Andalucia / Islands

28.11 Exam

Opintopäivät alkavat klo 17:30 ja päättyvät klo 20-21. Paikkana on Classic Wine Cellars, Eteläesplanadi 20, 00100 Helsinki.

Kurssin kokonaishinta: 795 €

Ilmoittautuminen SWS viinikurssille!

Spanish Wine Scholar on alan edistynein ja kattavin tutkinto. Espanjassa on maailman laajimmat viiniviljelmät ja tuotantomäärissä se on kolmantena Ranskan ja Italian jälkeen. Maassa on tapahtunut suuria muutoksia viime vuosina ja tämä kurssi antaa tuoreimman tiedon Espanjan viineistä.

Oppikirja on yli 300 sivuinen ja tunnukset Wine Scholar Guildin verkkosivujen opintomateriaaliin ovat voimassa vuoden ajan. Koulupäivien suurin painopiste viinien maistelussa ja analysoinnissa. Kurssikirja ja tentti on englanniksi. Kurssi päätteeksi on 100 kysymyksen monivalintakoe, joka kestää yhden tunnin. Kokeen läpäisseet saavat pinssin, diplomin sekä tittelin Spanish Wine Scholar (SWS).

Kurssi sopii niin viinien harrastajille kuin alan ammattilaisille. Pääsyvaatimusta ei ole, mutta perustiedot viinin viljelystä ja tuotannosta olisi hyvä olla. Kurssi sopii mainiosti WSET kurssien lisäksi. Tämä kurssi on hyvä suorittaa ennen WSET Diploma tutkintoa, joko ennen tai jälkeen WSET 3 tason.

Lue tästä 10 syytä opiskella Espanjan viinejä.

Kurssin esite:

[embeddoc url=”https://wineserver.fi/wordpress/wp-content/uploads/2019/08/7-WSG-Spanish-Wine-Scholar-Student-Brochure-2019-For-Schools.pdf” download=”none”]
×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me