Viiniklubi

Wineserver Viiniklubi järjestää kuukausittain viininmaistelutilaisuuksia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Viiniklubin tilaisuuksissa pääset tutustumaan ja oppimaan lisää viineistä.

Viiniklubissa pääset maistamaan kerralla useampaa eri viiniä ja vertailla niitä toisiinsa, ilman että joutuu ostamaan jokaista viiniä koko pullon itselleen. Viiniklubissa kokeilemme uusia viinejä, opimme maistamaan ja arvioimaan niitä, jaamme omia suosikkejamme ja tietoamme, sekä opimme enemmän eri viinirypäleistä ja -alueista. Samalla verkostoidumme ja vietämme mukavaa rentoa aikaa yhdessä. Teemme yhteistyötä useiden eri maahantuojien ja ravintoloiden kanssa. Osa tilaisuuksista järjestetään englanniksi, sillä vierailevia viinintekijöitä käy useista eri maista.

Tilaisuuksien hinnat vaihtelevat maistettavien viinien mukaan. Palautteen mukaan olemme ilmapiiriltään rento ja hinta/laatu -suhteelta erinomainen viiniklubi.

Tulevat tilaisuudet löydät täältä. Saat tietoa tulevista tilaisuuksistamme liittymällä postituslistalle. Muut yhteydenotot ja tiedustelut: info@wineserver.fi

Facebook sivuiltamme löytyy lisää ajankohtaista tietoa ja keskustelua tilaisuuksistamme.

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me