WSET Online

Uusia Onlinekursseja alkaa joka kuukausi!

Ota yhteyttä ja kerro milloin haluaisit kurssin suorittaa, niin katson sinulle sopivimmat vaihtoehdot.

Kesän 2024 Online-kurssien aloituspäivät:

Level 1 Wines: 27.5, 10.6, 24.6, 8.7, 22.7

Level 2 in Wines: 27.5, 10.6, 24.6, 8.7, 22.7

Level 3 in Wines: 3.6, 24.6, 15.7

Level 1 in Spirits: 24.6

Ilmoittautuminen kurssille tulisi tehdä vähintään 2 viikkoa ennen kurssin alkua!

WSET tutkinnon voi suorittaa myös verkkokurssina. Kurssien kieli on englanti. Online kurssi on sopiva vaihtoehto niille, jotka asuvat kauempana Helsingistä tai Tampereelta tai jos töiden puolesta pääsee maistelemaan paljon viinejä tai tisleitä.

WSET Level 1 ja 2 kurssit voit suorittaa kokonaan kotona. Kurssin tentti on monivalintakoe, jonka voit tehdä etäyhteydellä. Tarkista sivun alareunasta laitevaatimukset. Level 3 tentissä on monivalintakoe, kirjallinen koe sekä viinien tai tisleiden maistelukoe. Level 3 tenttiä ei voi suorittaa verkossa vaan se tullaan tekemään paikan päälle Helsinkiin tai Tampereelle.

Kurssia opiskellaan itsenäisesti opintomateriaaleista sekä kurssin sivustolta, josta löytyy lisämateriaalia ja viikoittaisia harjoitustehtäviä kurssin kouluttajan johdolla. Kouluttajana toimii WSET:n nimeämä kouluttaja ja samassa ryhmässä on oppilaita eri maista. Verkkokurssia voit opiskella omaan tahtiin milloin haluat, mutta tehtävät tulee palauttaa eräpäivään mennessä, jos haluat niistä palautetta. Tehtävien arvosanat eivät kuitenkaan vaikuta lopulliseen kurssin arvosanaan, joka määräytyy lopputentin perusteella.

WSET Level 1 Award in Wines Verkkokurssi

Ensimmäisen tason WSET Level 1 Award in Wines kurssi sopii ihan kaikille viineistä kiinnostuneille. Voit olla vasta aloittamassa viineihin tutustumista tai jo jonkin aikaa viinejä harrastanut.

Verkkokurssin kesto on 4 viikkoa.

Uusia verkkokursseja alkaa noin joka toinen maanantai. Kurssille tulisi ilmoittautua vähintään viikkoa ennen kurssin alkua.

Kokeessa on 30 monivalintakysymystä ja vastausaikaa on 45 minuuttia. Kokeen voit suorittaa tietokoneella etäyhteydellä tai tulla paikan päälle Helsinkiin tai Tampereelle suorittamaan sen kurssien koepäivinä.

Kurssin hinta 229 €

Kurssin hintaan sisältyy, ALV, opiskelumateriaalit verkossa sekä tentti. Kurssilla maisteltavat viinit oppilas hankkii itse.

Kurssin kuvauksen löydät täältä englanniksi.

Uusia verkkokursseja alkaa joka toinen viikko.

Ilmoittadu tästä WSET Online viinikurssille!

WSET Level 2 Award in Wines Verkkokurssi

Toisen tason WSET Level 2 Award in Wines kurssilla perehdytään syvemmin eri viinialueisiin ja niissä tuotettuihin viineihin. Kurssille ei ole pääsyvaatimuksia ja kaikki viiniharrastajat ja viinien parissa työskentelevät ovat tervetulleita osallistumaan.

Verkkokurssin kesto on 5 viikkoa.

Uusia verkkokursseja alkaa noin joka toinen maanantai. Kurssille tulisi ilmoittautua vähintään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Kokeessa on 50 monivalintakysymystä ja vastausaikaa 1 tunti. Kokeen voit suorittaa tietokoneella etäyhteydellä tai tulla paikan päälle Helsinkiin tai Tampereelle suorittamaan sen kurssien koepäivinä.

Kurssin hinta 525 €

Kurssin hintaan sisältyy, ALV, oppikirja (postitetaan), opiskelumateriaalit verkossa, sekä tentti. Kurssilla maisteltavat viinit oppilas hankkii itse.

Kurssin kuvauksen löydät täältä englanniksi.

Ilmoittadu tästä WSET Online viinikurssille!

WSET Level 3 Award in Wines Verkkokurssi

Kolmannella WSET Level 3 Award in Wine tasolla paneudutaan vielä syvemmin viinin valmistukseen, rypälelajikkeisiin ja viinialueisiin. Kurssilla opitaan analysoimaan viinin tyyliin, laatuun ja hintaan vaikuttavia seikkoja. Kurssille pääsyvaatimuksena on WSET Level 2 viinikurssi tai muu viinitutkinto. Kurssin aikana olisi hyvä osallistua johonkin Helsingissä järjestettävään koulupäivään, jossa käydään läpi viininarviointia. Myös tentti järjestetään Helsingin kurssin yhteydessä.

Tentti koostuu 50 monivalintatehtävästä, neljästä avoimesta kysymyksestä, sekä valkoviinin ja punaviinin arviointitehtävästä. Tentti kestää 2,5 tuntia

Kurssin hinta 945 €

Kurssin hintaan sisältyy ALV, oppikirja (postitetaan), opiskelumateriaalit verkossa sekä tentti. Kurssilla maisteltavat viinit oppilas hankkii itse.

Kurssin kuvauksen löydät täältä englanniksi.

Ilmoittadu tästä WSET Online viinikurssille!

WSET Level 1 Award in Spirits Verkkokurssi

Ensimmäisen tason WSET Level 1 Award in Spirits kurssi sopii ihan kaikille tisleistä kiinnostuneille. Voit olla vasta aloittamassa tisleisiin tutustumista tai jo jonkin aikaa niitä harrastanut.

Verkkokurssin kesto on 4 viikkoa.

Uusia verkkokursseja alkaa noin joka toinen kuukausi. Kurssille tulisi ilmoittautua vähintään viikkoa ennen kurssin alkua.

Kokeessa on 30 monivalintakysymystä ja vastausaikaa on 45 minuuttia. Kokeen voit suorittaa tietokoneella etäyhteydellä tai tulla paikan päälle Helsinkiin tai Tampereelle suorittamaan sen kurssien koepäivinä.

Kurssin hinta 219 €

Kurssin hintaan sisältyy, ALV, opiskelumateriaalit verkossa sekä tentti. Kurssilla maisteltavat tisleet oppilas hankkii itse.

Kurssin kuvauksen löydät täältä englanniksi.

Ilmoittadu tästä WSET Online kurssille!

Verkkokurssin tekniset tiedot

Verkkokurssi toimii seuraavilla alustoilla: Windows, Mac, Linux, iOS, Android ja nettiselaimina toimivat mm. uusimmat Chrome, Firefox, Edge ja Safari versiot.

Kokeen suorittaminen etäyhteydellä

Level 1 ja Level 2 Online kurssin kokeen voi tehdä myös kotona omalla tietokoneella.

Tentin ajankohta tulee sopia Wineserverin kanssa viimeistään kolme viikkoa ennen tentin ajankohtaa. Kyseessä on englanninkielinen monivalintakoe. Koetilaisuus on etävalvottu ja tietokoneen ja vakaan nettiyhteyden lisäksi tarvitset älypuhelimen tai tabletin, jolla koetilaisuus kuvataan siihen ladattavan ohjelman kautta. 10 päivää ennen koetta saat System Check linkin, jolla pääset kokeilemaan järjestelmän toimivuuden. Tämä testi tulisi suorittaa viimeistään 7 päivää ennen koetilaisuutta.

Tutustu näihin ohjeisiin:

Järjestelmävaatimukset

Koetilan valmistaminen

Tarkemmat ohjeet kokeen aloittamiseen

Jos haluat tulla suorittamaan tentin paperiversiona paikan päälle, sen voi tulla suorittamaan Helsinkiin tai Tampereelle kurssien koepäivinä.

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me