Vuosi 2013 aloitettiin juhlavasti maistelemalla Laurent-Perrier samppanjaa.
Jyrki Tarvonen Beverage Partners Finlandilta tuli esittelemään meille samppanjatalon Laurent-Perrier valikoimaa. Vuonna 1812 perustettu Laurent-Perrier on nykyään maailman merkittävimpiä samppanjataloja ja muutaman tunnin ajan saimme kuunnella huikeita tarinoita tuottajasta ja sen asiakkaista, joihin kuuluu niin kuninkaallisia kuin viihde-elämän tähtiä.
Maistoimme 5 Laurent-Perrier samppanjaa:
- Brut L-P
- Ultra Brut
- Brut Millesime 2002
- Cuveé Rosé Brut
- Grand Siècle La Cuvée
Aloitimme talon vakiosamppanjalla, Brut L-P, jota seurasi Ultra Brut, johon ei ole lisätty lainkaan sokeria (dosage). Näitä seurasivat vuosikertasamppanja sekä maseraatiomenetelmällä valmistettu Rosé.
Samppanjat maistuivat toinen toistaan paremmilta ja illan kruunasi viimeisenä nautittu Grand Siècle. Se ei ole vuosikertasamppanja, vaan se on valmistettu sekoittamalla kolme vuosikertaa ja kellarikypsytys kestää 7-8 vuotta.
Maistetuista viineistä löytyy hyvin tietoa maahantuojan kotisivuilta sekä tietenkin Laurent-Perrierin sivuilta. Tämän blogin kuvat ovat viiniklubilaisten ottamia. Suuri kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta!
Wineserver Viiniklubin toimintaan pääset mukaan tilaamalla uutiskirjeen. Tulevia tapahtumiamme löydät myös ajankohtaista sivultamme, josta löytyy myös ohjeet miten voit rekisteröityä jäseneksi. Kaikki ovat tervetulleita mukaan – tarvitaan vain kiinnostusta viineihin ja sopivan rentoa asennetta, niin sovit joukkoomme loistavasti.
Paljon kaikenlaista ajankohtaista tietoa ja kuvia tapahtumista löytyy myös Facebook sivuiltamme: www.facebook.com/wineserver.
Muut yhteydenotot ja tarjouspyynnöt yksityistilaisuuksille: info@wineserver.fi.