Treasury Wine Estates Servaalille

Kävin tänään Groteskissa ”lehdistötilaisuudessa”. Tilaisuudessa julkistettiin, että kaikki Treasury Wine Estaten viinit siirtyvät Servaalin maahantuontiin ja heidän oma Suomen toimisto lakkautetaan. TWE:n portfolioon kuuluu maailmalla 80 viinibrändiä, lähinnä Australiasta, mutta myös ympäri maailmaa. Suomessa tunnetuimpia brändejä ovat edellisessä viiniklubin tilaisuudessa vieraillut Penfolds, ja lisäksi Beringer, Lindemans, Matua, Rawson’s Retreat, Rosemount, Wolf Blass, sekä Wynns.

Tilaisuudessa olikin sitten tarjolla edellä mainittujen tuottajien viinejä ja Groteskin keittiön valmistamia herkkuja. Punaviinit olivat ennestään tutuksi tulleita, vaikkakin jotkut vuosikerrat olivatkin vaihtuneet uudempiin.

 

Groteskpunaiset

 

Valkoviineissä löytyi muutama uutuusviini, jotka ovat saatavilla piakkoin myös Alkosta. Tilausvalikoiman puolelta perusvalikoimaan siirtyy Rosemont GTR, joka on Gewürztraminerin ja Rieslingin sekoitus. Viini on hyvinkin aromaattinen ja hedelmäinen. Aikaisemmassa 2013 vuosikerrassa oli jäännössokeria 34 g/l, mutta tämä uudempi vuosikerta on huomattavasti kuivempi. Wolf Blass White Label Chardonnay 2013 tulee Piccadilly Walleysta, joka on yksi Adelade Hillsin alueita. Maku oli elegantin tamminen ja hyvinkin pitkä.

 

Groteskvalkoiset

Related Posts

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me