vos3_400x300

Koe täysin uudenlainen viinielämys. Vieraile Cavan syntysijoilla,  nauti roseviiniä Provencessa, vieraile Supertoscanalaisten, mm. Sassicaia, viinien syntysijoilla Livornon Bolgherissa, pysähdymme vielä Sisiliassa ennenkuin päädymme Venetsiaan. Toki ehdit myös nähdä Barcelonan ja Rooman samalla.

13-22.5.2011 lähdemme kiertämään viikoksi Välimerta luksusristeilyaluksella Voyager of the Seas.

Tervetuloa mukaan!

Aluksi lennämme Barcelonaan tutustumassa paikallisiin viinitarhoihin ja sieltä nousemme laivaan kohteinamme Toulon, Livorno, Rooma, Messina ja Venetsia.

Ennen risteilyä vietämme muutaman päivän Barcelonassa ja vierailemme viinitiloilla Sant Sadurni D’Anoiassa, joka on Cavanvalmistuksen keskus.

Voyager of the Seas laivalta löytyy useita ravintoloita, baareja, kasino, yökerho sekä paljon harrastus- ja hemmottelumahdollisuuksia. Risteilyllä kaikki ruoat kuuluvat hintaan gourmet tasoisissa ravintoloissa, ja tarjolla on myös upeita viinejä. Järjestämme oman viinitasting tilaisuuden laivan viinibaarissa. Laivalta voi ja kannattaakin ostaa edullisesti eritasoisia viinipaketteja, jotka sisältävät päivällisviinit. Kuvassa laivan ravintola.

vos4_299x218

Muita pysähdyskohteitamme ovat  Civitavecchia Italiassa ja Villefranche Ranskassa. Civitavecchiasta pääsee tutustumaan Roomaan ja Villefranche sijaitsee muutaman kilometrin päässä Nizzasta ja Monacosta.

 Nizzassa ja Roomassa tutustumme kaupunkeihin ja muissa kohteissa vierailemme läheisillä viinitarhoilla ja vietämme myös aikaa kaupungilla.

Barcelonan alue on tunnettu kuohuviinistään, Cavasta. Napolin lähellä sijaitsevan Vesuvius tulivuoren rinteillä valmistetaan kuuluisaa Lacryma Christi Del Vesuvio viiniä. Toscanassa Livornon lähellä sijaitseva Bolgheri on ”Supertoscanalaisten” viinien mm. Sassicaian syntysija. Provence  taas on maineessa Roséviineistään.  Kaikki nämä miellyttävästi luksusristeilijän kyydissä.

Matkan hinta 1537€

Sisältää suorat lennot, kuljetukset, hotelliyöpymiset, sekä risteilyn ruokineen.

Lisäksi tulossa retkipaketti sisältäen yllämainitut viinitilavierailut, viinimaistiaiset, kuljetukset, mahdolliset lounaat kokopäiväretkillä ym.  Retkikohteisiin ja vierailtaviin viinitiloihin on vielä mahdollisuus vaikuttaa. Eli ota nopeasti yhteyttä. Paikkojakin on vain rajoitetusti.

Risteilyn omat sivut: http://www.wineserver.fi/www/?sivu=viiniristeily

Lisätietoja: info@wineserver.fi.

Varaukset Soile Tours matkatoimistosta: anne@soiletours.com.

Related Posts

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me