Viiniristeily Matka 2011 -messuilla

vos3_400x300

 

Tervetuloa SoileToursin osastolle 6m Matka 2011 messuilla ensi viikonloppuna!

Anne Nordström vastailee risteilyyn ja viiniretkiin liittyviin kysymyksiin ja itsekin olen paikalla sunnuntaina.

Ja käykää myös tutustumassa risteilyihin  Royal Caribbean Cruise Linesin osastolla 6n61.

Arvomme messuille 6kpl Royal Caribbean Cruise Linesin lahjoittamaa sisäänpääsylippua.  Ilmoittaudu mukaan arvontaan: http://www.wineserver.fi/www/?sivu=palautelomake tai Facebookissa: http://facebook.com/wineserver ja jättämällä kommenttisi. Arvonta tapahtuu keskiviikkona 19.1 klo 12.

 

Meillä on risteilylle tarpeeksi lähtijöitä, eli matkamme toteutuu. Mutta vielä on muutama paikka jäljellä, eli kannattaa toimia nopeasti niin olet varmasti matkalla mukana ja saamme hotellit ja retket vahvistettua!

Koe siis täysin uudenlainen viinielämys! Lähde mukaan toukokuussa kiertämään viikoksi Välimerta luksusristeilyaluksella Voyager of the Seas. Matkan aikana vierailemme Cavan syntysijoilla, nautimme roseviiniä Provencessa, vierailemme Supertoscanalaisten, mm. Ornellaia, viinien syntysijoilla Livornon Bolgherissa, ja koemme vielä Sisilian ja sen viinit, ennenkuin lopulta päädymme Venetsiaan.

Matkan hinta alkaen 1537€

Sisältää suorat lennot, kuljetukset, hotelliyöpymiset, sekä risteilyn ruokineen. Hinta sisähytissä 1537 €. Muiden hyttiluokkien hinnat löydät risteilyn sivuilta.

Viinien retkipaketin hinta 317€

Sisältää kuljetukset viinitilavierailuille, jonkin verran ruokaa, ja useita viinejä.

Risteilylle on mahdollista lähteä mukaan myös ilman viinipaketteja ja retkiä. Eli ystävät ja perheenjäsenet, jotka eivät halua nauttia viineistä voivat myös lähteä mukaan.

Järjestäjinä Wineserver ja Soile Tours.

Varaukset Soile Tours matkatoimistosta: anne@soiletours.com.

Risteilyn omat sivut: http://www.wineserver.fi/www/?sivu=viiniristeily

Lisätiedot: info@wineserver.fi.  Ilmoittaudu Wineserver postituslistalle niin saat tietoa risteilystä ja muista tapahtumista.

 

Related Posts

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me