WSET Online

WSET viinitutkinnon voi suorittaa myös verkkokurssina. Teoriaosuus opiskellaan itsenäisesti opintomateriaaleista sekä kurssin sivustolta, josta löytyy lisämateriaalia ja harjoitustehtäviä. Verkkokurssia voit opiskella omaan tahtiin milloin haluat. Kursseihin sisältyy myös lähiopetusta, jolloin opiskelemme viinien arviointia ja maistamistekniikkaa. Tentti sekä viinien maisteluharjoitukset järjestetään viinikellarilla Helsingissä ennalta sovittuna ajankohtana.

Online kurssit sopivat hyvin niille, joilla on jo kokemusta viineistä, mutta virallinen tutkinto vielä puuttuu. Tai jos asuu kauempana eikä pääse osallistumaan oppitunneille Helsinkiin. Tai jos on jo paljon maistelukokemusta tai vaikka töiden puolesta pääsee maistelemaan viinejä.

Tutustu tarkemmin kuhunkin verkkokurssina tarjolla olevaan viinikoulutukseen:

Kurssien kieli on englanti. Tenttiä ei suoreteta verkossa vaan se tullaan tekemään paikan päälle Helsinkiin. WSET Level 1 ja 2 kursseissa tentti on monivalintakoe. Level 3 tenttissä on monivalintakoe, kirjallinen koe sekä viinien maistelukoe.

WSET Online

WSET Level 1 Award in Wines Verkkokurssi

Ensimmäisen tason WSET Level 1 Award in Wines kurssi sopii ihan kaikille viineistä kiinnostuneille. Voit olla vasta aloittamassa viineihin tutustumista tai jo jonkin aikaa viinejä harrastanut. Kokeessa on 30 monivalintakysymystä ja vastausaikaa on 45 minuuttia.

  • Kurssin hinta 200 €

Kurssin hintaan sisältyy kaikki! (ALV, opiskelumateriaalit verkossa, tentti sekä opetuksessa maisteltavat viinit.) Kurssin kuvauksen löydät täältä englanniksi.

Seuraavat kurssit:

Tällä hetkellä ei tulevia kursseja

Ilmoittadu tästä WSET Online viinikurssille!

WSET Level 2 Award in Wines Verkkokurssi

Toisen tason WSET Level 2 Award in Wines kurssilla perehdytään syvemmin eri viinialueisiin ja niissä tuotettuihin viineihin. Kurssille ei ole pääsyvaatimuksia ja kaikki viiniharrastajat ja viinien parissa työskentelevät ovat tervetulleita osallistumaan. Pidämme kurssilla myös lähiopetuspäivän, jolloin opiskelemme viinien maistelua. Kokeessa on 50 monivalintakysymystä ja vastausaikaa 1 tunti.

  • Kurssin hinta 460 €

Kurssin hintaan sisältyy kaikki! (ALV, oppikirja, opiskelumateriaalit verkossa, tentti sekä opetuksessa maisteltavat viinit.) Kurssin kuvauksen löydät täältä englanniksi.

Ilmoittautumiset kurssille 2 viikkoa aikaisemmin. Kurssiin sisältyy myös yksi lähiopetuspäivä syksyn WSET 2 ryhmän kanssa, jolloin pääset tutustumaan paremmin viinin maistamiseen ja arviointiin.

Seuraavat Online-kurssit

6.9-10.10

4.10-7.11

1.11-5.12

Tentti 21.12 klo 17:30

WSET Level 3 Award in Wines Verkkokurssi

Kolmannella WSET Level 3 Award in Wine tasolla paneudutaan vielä syvemmin viinin valmistukseen, rypälelajikkeisiin ja viinialueisiin. Kurssilla opitaan analysoimaan viinin tyyliin, laatuun ja hintaan vaikuttavia seikkoja. Kurssille pääsyvaatimuksena on WSET Level 2 viinikurssi tai muu viinitutkinto. Pidämme kurssilla kaksi lähiopetuspäivää, jolloin opiskelemme viinien maistelua.

Tentti koostuu 50 monivalintatehtävästä, neljästä avoimesta kysymyksestä, sekä valkoviinin ja punaviinin arviointitehtävästä. Tentti kestää 2,5 tuntia

  • Kurssin hinta 850 €

Kurssin hintaan sisältyy kaikki! (ALV, oppikirja, opiskelumateriaalit verkossa, tentti sekä opetuksessa maisteltavat viinit.) Kurssin kuvauksen löydät täältä englanniksi.

Seuraavat kurssit

20.9-21.11.2021

  • 10.09.2021 mennessä ilmoittautumiset
  • 20.9-21.11.2021 Online verkkokurssi
  • Maisteluharjoitukset syksyn WSET 3 kurssin mukana
  • 22.11 Tentti klo 17:30.

Verkkokurssin tekniset tiedot

Verkkokurssi toimii seuraavilla alustoilla: Windows, Mac, Linux, iOS, Android ja nettiselaimina toimivat mm. uusimmat Chrome, Firefox, Edge ja Safari versiot.

Ilmoittadu tästä WSET Online viinikurssille!