Viinimatka Champagneen

Viinimatka Champagneen 11-15.4.2018

viinimatka champagneenTervetuloa mukaan upealle viinimatkalle samppanjan syntysijoille Ranskan Champagneen! Ensi kevään samppanjamatkan suunnittelu on käynnissä ja pian päivitämme sivuille tarkempia tietoja ajankohdan ja vierailujen suhteen.

Kevään 2017 samppanjamatkan matkakertomuksen löydät täältä!

2018 matkamme tukikohtanamme on Reims. Päivät kulutamme vierailemalla samppanjataloissa ja iltaisin on vapaa-aikaa shoppailuun ja illallisille. Matkan ainutlaatuisuutta korostaa se, että suurin osa vierailtavista kohteista ei ole auki tavallisille turisteille.

Varaa viinimatka!

Voit myös ottaa yhteyttä meilitse: info@wineserver.fi
Matkan varauksissa ilmoitathan osoitteesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.

Matkaohjelma (alustava)

11.4 Aamulento Pariisiin, josta kuljetus Reimsiin, lounas ja vierailu Louis Roedererin samppanjatalolla. Illalla majoittuminen hotelliin ja vapaa-aikaa.

12.4 Aamulla suuntaamme Côte de Blancsin alueelle Vertus’n kylään vierailemaan Duval Leroyn samppanjatalolla.

13.4 Vierailuja samppanjataloilla.

14.4 Vietämme päivän pienessä mutta Champagnelle tärkeässä Epernayn kaupungissa. Aamulla vierailemme samppanjatalolla ja iltapäivällä on aikaa syödä lounasta, kierrellä kaupungilla ja tehdä ostoksia lukuisissa samppanjaputiikeissa.

15.4 Aamupäivällä vapaa-aikaa. Puolen päivän aikaan luovutamme huoneet ja suuntaamme bussilla kohti Pariisin lentokenttää.

Matkan alustava hinta 1396 €.

Matkan hintaan sisältyy suorat Finnairin lennot Pariisiin, majoitus, kuljetukset, vierailut viinitiloilla ja niissä viininmaistelut, aamiaiset hotellilla. Majoitus on kahden hengen huoneissa. Lisämaksusta majoitus yhden hengen huoneessa. Varausmaksu on 200 €. Matkalle mahtuu mukaan 16 henkeä.

Hotelli

Mercure Reims Centre

Lentoaikataulu

11.4. Helsinki – Pariisi 7:35 – 9:40
15.4. Pariisi – Helsinki 15:25 – 19:15

Muita viinimatkojamme 2017:

Viinimatka Ranskaan. Bordeaux 9-13.10.2017

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna