Viiniristeily Barcelona-Venetsia 13-22.5

vos3_400x300

 

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Vuosi on vaihtunut ja toukokuinen viiniristeilymme lähestyy.

Vielä on paikkoja jäljellä, mutta kannattaa toimia nopeasti niin olet varmasti matkalla mukana ja saamme hotellit ja retket vahvistettua!

Koe siis täysin uudenlainen viinielämys! Lähde mukaan toukokuussa kiertämään viikoksi Välimerta luksusristeilyaluksella Voyager of the Seas. Matkan aikana vierailemme Cavan syntysijoilla, nautimme roseviiniä Provencessa, vierailemme Supertoscanalaisten, mm. Ornellaia, viinien syntysijoilla Livornon Bolgherissa, ja koemme vielä Sisilian ja sen viinit, ennenkuin lopulta päädymme Venetsiaan.

Tervetuloa mukaan. Matkalle mahtuu 30 henkeä, eli kannattaa toimia nopeasti.

Aluksi lennämme Barcelonaan tutustumassa paikallisiin viinitarhoihin ja vietämme siellä muutaman yön hotellissa. Barcelonasta nousemme laivaan kohteinamme Toulon, Livorno, Rooma, Messina sekä lopuksi Venetsia, jossa yövymme hotellissa.

Risteilyllä kaikki ruoat kuuluvat hintaan gourmet tasoisissa ravintoloissa, ja tarjolla on myös upeita viinejä. Tarjolla on eritasoisia viinipaketteja, jotka ostetaan laivalla. Roomassa ja Venetsiassa tutustumme kaupunkeihin ja muissa kohteissa vierailemme läheisillä viinitarhoilla ja vietämme myös aikaa kaupungilla.

 Voyager of the Seas laivalta löytyy useita ravintoloita, baareja, kasino, yökerho sekä paljon harrastus- ja hemmottelumahdollisuuksia. Risteilyllä kaikki ruoat kuuluvat hintaan. Järjestämme myös oman viinitasting tilaisuuden laivan viinibaarissa. Kuvassa laivan ravintola.

vos4_299x218

Katso laivan virtuaalikierros.

Voyager of the Seas Wikipediassa.

Matkan hinta alkaen 1537€

Sisältää suorat lennot, kuljetukset, hotelliyöpymiset, sekä risteilyn ruokineen.

Viinien retkipaketin hinta 317€

Sisältää kuljetukset viinitilavierailuille, jonkin verran ruokaa, ja useita viinejä.

Risteilylle on mahdollista lähteä mukaan myös ilman viinipaketteja ja retkiä. Eli ystävät ja perheenjäsenet, jotka eivät halua nauttia viineistä voivat myös lähteä mukaan.

Järjestäjinä Wineserver ja Soile Tours.

Varaukset Soile Tours matkatoimistosta: anne@soiletours.com.

Risteilyn omat sivut: http://www.wineserver.fi/www/?sivu=viiniristeily

Lisätiedot: info@wineserver.fi.  Ilmoittaudu Wineserver postituslistalle niin saat tietoa risteilystä ja muista tapahtumista.

 

Related Posts

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me