Champagne tasting 9.12.2010

Joulukuun tilaisuudessamme siirsimme katseemme jo uuden vuoden aattoon ja maistelimme perinteisten joulukinkkuviinien sijaan samppanjoita. Ja oikeastaan samppanja sopii myös joulupöytään oikein hyvin alkupalojen seuraksi, ja miksei myös joulukuusen alle lahjapakettiin. Maistelimme useita Brut samppanjoita eri tuottajilta. Rosét ja Vintaget maistelemme sitten seuraavalla kerralla.

Meillä ei ollut luennoitsijaa, vaan keskityimme samppanjoiden maisteluun, keskustelemaan niistä, tutustumaan toisiimme, juhlistamaan vuoden viimeistä tilaisuuttamme, ja pitämään hauskaa. Useimmille samppanja on juomana tuttu jo ennestään, mutta tiedot voi käydä kertaamassa täältä, varsinkin jos aikoo näihin tilaisuuksiin osallistua.

Samppanjat:
Canard-Duchêne Brut
Champagne Comtesse Lafond Brut
Tsarine Brut
Laurent-Perrier Brut
Ayala Brut
Nicolas Feuillate Brut

Lisäksi myös kuohuviini palkitulta tuottajalta Englannista:
Ridgeview Fitzrovia

Samppanjat tekivät hyvin kauppansa. Kaikki edustivat samaa tyyliä ja hintaluokkaa. Nämä samppanjat olivat tasaisen hyviä ja on mahdoton valita yhtä tai edes kahta ylitse muiden, vaikka jonkin verran erojakin niistä löytyi. Toiset olivat hedelmäisempiä ja toiset leipämäisempiä ja molemmille löytyi kannattajansa. Lisäksi englantilainen kuohuviini Ridgeview Fitzrovia oli myös todella positiivinen yllätys.

 

Alkuvudesta maistelemme ainakin portugalilaisia ja australialaisia viinejä. Tilaisuuksista lähetetään lisätietoja lähiaikoina meilitse. Postituslistalle voi liittyä täyttämällä lomake tai meilitse info@wineserver.fi.

Tuotteet sivulle on päivitetty myös uusia tarjouksia mm. espressokeittimistä. Myös Viiniopas 2011 kirjoja on tarjolla edulliseen viiniklubihintaan. http://www.wineserver.fi/www/?sivu=tuotteet

Viiniristeilylle on vielä vapaita paikkoja. Ainutlaatuinen tilaisuus lähteä kiertelemään Välimeren viinitarhoja luksusristeilijällä. http://www.wineserver.fi/www/?sivu=viiniristeily

Related Posts

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me