Viinimatkat

viinimatkatWineserver järjestää viinimatkat viinialueille ja tapahtumiin yhteistyössä viinimatkoihin erikoistuneiden matkatoimistojen kanssa. Matkoista saat ensimmäisenä tietoa uutiskirjeessämme ja pääset varaamaan matkan ennen muita. Järjestämme keväisin matkan Champagneen ja kesällä the Happy Hamlet majatalo Bordeaux’n ja Cahorsin välissä on varattu tukikohdaksemme viiniretkiä ja paikalliseen ruokakulttuuriin tutustumista varten. Näiden matkojen lisäksi järjestämme ryhmille räätälöityjä viinimatkoja toiveittenne mukaan.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info(at)wineserver.fi

Viiniharrastusessa yhdistyvät myös hyvä seura, hyvä ruoka sekä matkat viinitiloille kauniisiin maisemiin. Viiniklubimme viinimatkoilla pääset maistelemaan viinejä niiden syntysijoille ja koet aidosti paikallisen viinikulttuurin. Matkoilla myös oppii paljon viinin valmistuksesta. Kun matkat ja vierailut on mietitty valmiiksi, ei sinun tarvitse muuta kuin nauttia. Samanlaisiin tilavierailuihin ja viininmaisteluihin ei tavallisilla turisteilla ole mahdollisuutta.

Matkoille on helppo lähteä mukaan myös yksin. Päivät ovat täynnä ohjelmaa ja iltaisin tutustumme paikalliseen ravintolatarjontaan.

Tulevat viinimatkat:

Viinimatka Champagneen. Huhtikuu 2018

 

Aiemmat viinimatkat:

Blogista löydät matkakertomukset jo tehdyistä matkoista.

Viinimatka Champagneen 2017
Viinimatka Veronaan 2016
Viinimatka Barcelonaan 2016
Viinimatka Champagneen 2016
Viinimatka Riojaan 2015
Viinimatka Champagneen 2015
Viinimatka Champagneen 2014
Viinimatka Piemonteen 2013
Viiniristeily Välimerellä 2011

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna