WSET Spirits

Wine & Spirit Education Trust (WSET) on viinien ja alkoholien suurin maailmanlaajuinen kouluttaja. Lukukaudella 2018/2019 WSET tutkintoja opiskeli 100 000 henkeä ympäri maailman ja kursseja on tarjolla yli 75 eri maassa. WSET kurssit ovat erittäin arvostettua ja hyvin tunnettuja maailmalla. WSET kurssit avaavat työpaikkojen lisäksi ovia myös muihin paikkoihin – ammattilaismessuille, viinitilaverailuille, ja opintomatkoille.

Wineserver Wine Academy on virallinen WSET:n (Wine and Spirit Education Trust) viinikoulutusten järjestäjä (WSET Approved Programme Provider).

Tarjolla on seuraavat WSET Väkevien juomien kurssit:

  1. WSET Level 1 Award in Spirits
  2. WSET Level 2 Award in Spirits

Kurssimateriaalin ja tentin kieli on englanti.

WSET Level 1 Award in Spirits

Ensimmäisen tason WSET Level 1 Award in Spirits kurssi sopii ihan kaikille väkevistä alkoholeista kiinnostuneille.

Kurssilla tutustutaan yleisimpien eri alkoholijuomien raaka-aineisiin ja niiden käsittelyyn, tislaukseen ja kypsytykseen. Kurssin aiheina: brandy, vodka, viski, rommi, tequila, gin, maustetut viinat ja liköörit sekä näiden aistinvarainen maistaminen ja arviointi.

Tutustu tarkemmin täältä: WSET Level 1 Award in Spirits

WSET Level 2 Award in Spirits

Toisen tason WSET Level 2 Award in Spirits kurssilla perehdytään syvemmin eri väkeviin alkoholijuomiin. Kurssin aiheina: cognac, clavados, armagnac, pisco, grappa, brandy, vodka, viski, rommi, tequila, mezcal, gin, maustetut viinat ja liköörit sekä näiden aistinvarainen maistaminen ja arviointi.

Kurssille ei ole pääsyvaatimuksia ja kaikki harrastajat ja juomien parissa työskentelevät ovat tervetulleita osallistumaan.

Tutustu tarkemmin täältä: WSET Level 2 Award in Spirits

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me