WSET Level 1 Award in Spirits

Seuraava kurssi 23.5 & 30.5, Helsinki

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut tästä kurssista ja kerro samalla toiveesi kurssin sijainnista: Helsinki, Tampere, vai Kyrö Distillery. Järjestämme kursseja aina kun ryhmä täyttyy.

Ensimmäisen tason WSET Level 1 Award in Spirits kurssi sopii ihan kaikille väkevistä alkoholeista kiinnostuneille. Voit olla vasta aloittamassa tisleisiin tutustumista tai jo jonkin aikaa niitä harrastanut.

Koulutusta olisi kahtena iltana klo 17:30-21. Jälkimmäisenä iltana pidetään lopuksi myös tentti (kesto 45 min.) Paikkana on viinikellari Helsingin keskustassa.

Kurssilla tutustutaan yleisimpien eri alkoholijuomien raaka-aineisiin ja niiden käsittelyyn, tislaukseen ja kypsytykseen. Kurssin aiheina: brandy, vodka, viski, rommi, tequila, maustetut viinat ja liköörit sekä näiden aistinvarainen maistaminen ja arviointi.

Kurssimateriaalin ja tentin kieli on englanti.

Kurssin tentin hyväksytysti suorittaneet saavat diplomin.

Hinta: 225 €

Kurssin hintaan sisältyy kaikki! (ALV, opiskelumateriaalit, tentti sekä opetuksessa maisteltavat alkoholit.)

Ilmoittautuminen WSET kurssille!

Yhteydenotot ja tiedustelut: wset@wineserver.fi

Myös yksityiset viinikurssit ovat mahdollisia yrityksille ja ryhmille.

Lue kurssin tarkemmat tiedot: WSET Level 1 in Spirits specification

Wineserver Wine Academy Policy

WSET Level 1 Online

WSET viinitutkinnon voi suorittaa myös verkkokurssina. Kurssien kieli on englanti. Online kurssi on sopiva vaihtoehto niille, jotka asuvat kauempana Helsingistä tai Tampereelta tai jos töiden puolesta pääsee maistelemaan paljon tisleitä.

WSET Level 1 ja 2 kurssit voit suorittaa kokonaan kotona. Kurssin tentti on monivalintakoe, jonka voit tehdä etäyhteydellä.

Lue lisää verkkokursseista tästä linkistä: WSET Online verkkokurssi

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me