French Wine Scholar

Seuraava Ranskan viinikurssi 13.5-7.10.2024

Wineserver on virallinen French Wine Scholar -tutkinnon kouluttaja Suomessa. Viinimaana Ranska on tärkein ja arvostetuin ja kaikkien viiniharrastajien ja etenkin viinien parissa työskentelevien tulisi tuntea ranskalaiset viinit. Kurssi antaa myös paremmat lähtökohdat WSET 3 tai WSET Diploma viinikursseille.

Kurssi tarjoaa kattavimman ja ajankohtaisimman tiedon Ranskan viineistä. Kattava yli 300-sivuinen englanninkielinen oppikirja käsittelee Ranskan viinialueet: Alsace, Champagne, Bourgogne, Beaujolais, Jura, Savoie, Loire, Bordeaux, Southwest, Languedoc, Roussillon, Rhône, Provence, Corsica sisältäen tietoa kasvuympäristöstä, historiasta ja viinin valmistuksesta. Lisäksi sinulla on pääsy Wine Scholar Guildin verkkokurssiin.

Opintopäivät ovat:

13.5 Foundation / Alsace / Champagne

20.5 Bourgogne / Beaujolais / Jura

26.8 Loire / Bordeaux / Southwest

9.9 Languedoc / Roussillon / Rhône

23.9 Provence / Corsica / Savoie

7.10 Tentti

Opintopäivät alkavat klo 17:30 ja päättyvät klo 20-21. Paikkana on Classic Wine Cellars, Eteläesplanadi 20, 00100 Helsinki. Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia.

Tunnukset Wine Scholar Guildin verkkosivujen opintomateriaaliin ovat voimassa vuoden ajan. Koulupäivien suurin painopiste viinien maistelussa ja analysoinnissa. Kurssikirja ja tentti on englanniksi. Kurssi päätteeksi on 100 kysymyksen monivalintakoe, joka kestää yhden tunnin. Kokeen läpäisseet saavat pinssin, diplomin sekä tittelin French Wine Scholar (FWS).

Kurssin kokonaishinta: 890 €

Ilmoittautuminen FWS viinikurssille!
×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me