Italian Wine Scholar

italian wine scholar pinssi

Wineserver on virallinen Italian Wine Scholar -tutkinnon kouluttaja Suomessa. Italia on maailman merkittävimpiä viinimaita ja eri alueilla on omat perinteet, kulttuuri, viinityylit ja paikalliset rypälelajikkeet. Italian viinikurssi siältää myös tietoa viinien kasvuympäristöstä, historiasta ja valmistuksesta. Helpottaakseen opintotaakkaa on Italian viinitutkinto jaettu kahteen osaan. Molempien osioiden suorttaneet saavat pinssin, diplomin sekä tittelin Italian Wine Scholar (IWS).

Italian Wine Scholar Unit 1

Unit 1 kurssilla opiskelemme pohjois-Italian viinialueet: Valle d’Aosta, Piemonte, Liguria, Lombardia, Emilia-Romanga, Trentino, Alto Adige, Veneto, Friuli Venezia Giulia.

Opintopäivät ovat:

Foundation, Piemonte

Liguria, Lombardia, Emilia-Romanga

Trentino, Alto Adige, Valle d’Aosta

Veneto, Friuli

Tentti

Opintopäivät alkavat klo 17:30 ja päättyvät klo 20-21. Paikkana on Classic Wine Cellars, Eteläesplanadi 20, 00100 Helsinki.

Tunnukset Wine Scholar Guildin verkkosivujen opintomateriaaliin ovat voimassa vuoden ajan. Koulupäivien suurin painopiste viinien maistelussa ja analysoinnissa. Kurssikirja ja tentti on englanniksi. Kurssi päätteeksi on 100 kysymyksen monivalintakoe, joka kestää yhden tunnin.

IWS Unit 1 hinta: 790 €

Ilmoittautuminen IWS viinikurssille!
italian wine scholar materiaali

Italian Wine Scholar Unit 2

Kurssilla opiskellaan keski- ja etelä-Italian alueet: Toscana, Umbria, Marche, Abruzzo, Lazio, Campania, Basilicata, Molise, Puglia, Calabria, Sicilia, Sardegna.

Opintopäivät ovat:

Toscana ja Umbria

Marche, Abbruzzo, Molise, Lazio

Campania, Basilicata, Puglia

Calabria, Sicilia, Sardegna

Tentti

IWS Unit 2 hinta: 790 €

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me