WSET Wines

Wine & Spirit Education Trust (WSET) on viinien ja alkoholien suurin maailmanlaajuinen kouluttaja. Lukukaudella 2018/2019 WSET tutkintoja opiskeli 100 000 henkeä ympäri maailman ja kursseja on tarjolla yli 75 eri maassa. WSET kurssit ovat erittäin arvostettua ja hyvin tunnettuja maailmalla. WSET kurssit avaavat työpaikkojen lisäksi ovia myös muihin paikkoihin – ammattilaismessuille, viinitilaverailuille, ja opintomatkoille.

Wineserver Wine Academy on virallinen WSET:n (Wine and Spirit Education Trust) viinikoulutusten järjestäjä (WSET Approved Programme Provider).

Tarjolla on seuraavat WSET viinikurssit:

WSET Level 1 Award in Wines

WSET Level 2 Award in Wines

WSET Level 3 Award in Wines

WSET Level 1 Award in Wines

Ensimmäisen tason WSET Level 1 Award in Wines kurssi sopii ihan kaikille viineistä kiinnostuneille. Olit sitten vasta aloittamassa viineihin tutustumista tai jo jonkin aikaa viinejä harrastanut.

Kurssilla tutustutuaan viinin valmistukseen, viinin maistamiseen ja arviointiin, yleisimpiin rypälelajikkeisiin, viinin tarjoiluun ja varastointiin, sekä ruoan ja viinin yhdistämiseen.

Tutustu tarkemmin täältä: WSET Level 1 Award in Wines

WSET Level 2 Award in Wines

Toisen tason WSET Level 2 Award in Wines kurssilla perehdytään syvemmin eri viinialueisiin ja niissä tuotettuihin viineihin.

Kurssille ei ole pääsyvaatimuksia ja kaikki viiniharrastajat ja viinien parissa työskentelevät ovat tervetulleita osallistumaan.

Tutustu tarkemin täältä: WSET Level 2 Award in Wines

WSET Level 3 Award in Wines

Kolmannella WSET Level 3 Award in Wine tasolla paneudutaan vielä syvemmin viinin valmistukseen, rypälelajikkeisiin ja viinialueisiin. Kurssilla opitaan analysoimaan viinin tyyliin, laatuun ja hintaan vaikuttavia seikkoja.

Kurssille pääsyvaatimuksena on WSET Level 2 Award in Wines tai vastaava koulutus.

Tutustu tarkemmin täältä: WSET Level 3 Award in Wines

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me