E-kirja: Maista, arvioi ja nauti – Opas viinin maistamiseen ja arviointiin

14,50

Kesälukemista alennettuun hintaan!

Tuotetunnus (SKU): Kirja2022 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tässä on jotain tuttua, mutta en osaa sanoa mitä. Tämä tuoksuu ja maistuu viiniltä. Tämä on hyvää.

Haluatko oppia kuvailemaan viinejä paremmin?

Maista, arvioi ja nauti – Opas viinin maistamiseen ja arviointiin e-kirjassa opastetaan käytännönläheisesti mitä eri havaintoja viinistä pystyy tekemään, miten niitä kuvaillaan, ja mitä nämä havainnot merkitsevät liittyen viinin alkuperään, valmistusmenetelmiin ja ikään.

Aluksi eri havainnot viinin ulkonäöstä, tuoksusta ja mausta käydään läpi loogisessa järjestyksessä. Näiden havaintojen avulla viinin laatua pystytään arvioimaan. Seuraavaksi esitellään tärkeimpien rypälelajikkeiden ja eri viinityylien ominaispiirteitä. Myös yleisimmät viinin virheet ja niiden syyt ja tunnistaminen on selitetty omassa kappaleessa. Lopuksi käsitellään vielä viinin ja ruoan yhdistämistä sekä viinin tarjoilua ja varastointia.

Kirjan kirjoittaja Tomi Naarvala on työskennellyt vuosia viinikouluttajana (mm. WSET, Wine Scholar Guild) keskittyen koulutuksissa viinin aistinvaraiseen arviointiin. Tällä hetkellä Tomi opiskelee arvostettua Master of Wine tutkintoa. Tomi yhdessä kirjan toimittajan Kimmo Räntilän kilpailee sokkomaistelukilpailuissa ja on edustanut Suomea MM-kilpailuissa.

Sivuja 52

Saat ladattua e-kirjan suoraan pdf-tiedostona.

E-kirjan voi tulostaa ja tallentaa omaan käyttöön.

E-kirjan ja sen sisällön jakaminen muille ja uudelleenjulkaisu on kiellettyä.

 

 

 

×

 

Hei!

Ota yhteyttä WhatsApp viestillä! Contact me with Whatsapp!

× Ota yhteyttä - Contact me